Wall Street a închis în stagnare, dar a crescut puternic pe ansamblul săptămânii

Wall Street a închis în stagnare, dar a crescut puternic pe ansamblul săptămânii
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2020

Acțiunile de pe Wall Street au încheiat tranzacțiile de vineri în stagnare, traderii așteptând claritate în privința rezultatelor alegerilor prezidențiale și a celor pentru Congres, dar au crescut puternic pe ansamblul săptămânii, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele S&P 500 a încheiat ședința în declin cu mai puțin de 1 punct, Nasdaq Composite a urcat cu sub 0,1%, în timp ce Dow Jones Industrial a coborât cu 67 de puncre, respectiv cu 0,2%, scrie News.ro

SocGen vrea să reia plata dividendelor CITEȘTE ȘI SocGen vrea să reia plata dividendelor

Democratul Joe Biden conduce cu 253 de voturi ale electorilor, în timp ce Donald Trump a obținut 214. Voturile încă sunt numărate în mai multe state cheie, respectiv în Nevada, Arizona, Pennsylvania și Georgia. Biden are avantaje ușoare în Georgia și Pennsylvania.

În pofida incertitudinilor legate de alegerile rezidențiale, Wall Street a consemnat în această săptămână cea mai bună performanță după luna aprilie. Astfel S&P 500 a urcat cu 7,3%, Nasdaq cu 9%, iar Dow cu 6,9%. De asemenea, S&P 500 a înregistrat cea mai bună săptămână a alegerilor din 1932.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa