Wells Fargo: Acțiunile americane se îndreaptă spre un val rapid de vânzări. Așteptați-vă la o corecție de 10%. Vedem recesiune, vindeți înainte de luna mai și plecați!

Wells Fargo: Acțiunile americane se îndreaptă spre un val rapid de vânzări. Așteptați-vă la o corecție de 10%. Vedem recesiune, vindeți înainte de luna mai și plecați!
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 12 apr 2023
Acțiunile americane se îndreaptă spre un val rapid de vânzări, care va avea loc odată ce investitorii vor realiza că problemele din industria bancară vor duce economia în recesiune, potrivit Wells Fargo. În acest context, banca vede o corecție de 10% pentru S&P 500, urmată de o revenire până la finele anului.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
"Ne aflăm la mică distanță de ținta noastră de 4.200 puncte (pentru S&P 500) și acum ne schimbăm direcția. Așteptați-vă la o corecție de 10% în următoarele 3-6 luni", a scris Christopher Harvey, șeful departamentului de strategie pentru acțiuni la Wells Fargo Securities, într-o notă adresată clienților și citată de presa internațională.
SIF Oltenia vrea să vândă acțiuni RELE. A ajuns la a 3-a strigare CITEȘTE ȘI SIF Oltenia vrea să vândă acțiuni RELE. A ajuns la a 3-a strigare Indicele reprezentativ a rezistat în acest an în fața mai multor creșteri de dobânzi ale Rezervei Federale, a creșterii temerilor de recesiune și a șocului financiar din martie. 
 
S&P 500 a adăugat 7% în primul trimestru și de atunci s-a menținut relativ stabil, aflânu-se în prezent la un nivel de circa 4.100 puncte.
VIDEO Bogdan Neacșu, CEC Bank: Trecerea de la ROBOR la IRCC am făcut-o pe bandă rulantă. Nu putem rămâne rigizi în abordări ale drepturilor clientului CITEȘTE ȘI VIDEO Bogdan Neacșu, CEC Bank: Trecerea de la ROBOR la IRCC am făcut-o pe bandă rulantă. Nu putem rămâne rigizi în abordări ale drepturilor clientului

"Înainte de criza bancară ne așteptam la o încetinire economică, dar acum vedem o recesiune în semestrul al doilea",  potrivit notei Wells Fargo, denumită sugestiv "Vindeți înainte de luna mai și plecați". 

Banca de investiții anticipează o retragere tipică de 10% până în jurul valorii de 3.700 pentru S&P 500. Cu toate acestea, Wells Fargo își menține ținta de sfârșit de an de 4.200 puncte pentru indicele de referință.
 
"În opinia noastră, scăderea acțiunilor va fi determinată de înrăutățirea condițiilor economice, în funcție de: o politică monetară agresivă, potențiale probleme de capital/lichiditate provocate de criza bancară și un profil al consumatorului care se bazează tot mai mult pe credite pentru a susține cheltuielile", se mai menționează în nota citată.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua
wells fargo