Firma de avocatură Stratulat Albulescu își consolidează practica de Litigii prin cooptarea Adrianei Dobre (Counsel) și a Roxanei Catea (Managing Associate). De asemenea, Mihai Macovei se alătură echipei în calitate de Senior Associate

Firma de avocatură Stratulat Albulescu își consolidează practica de Litigii prin cooptarea Adrianei Dobre (Counsel) și a Roxanei Catea (Managing Associate). De asemenea, Mihai Macovei se alătură echipei în calitate de Senior Associate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 iul 2020

Stratulat Albulescu anunță cooptarea a trei noi avocați talentați în cadrul departamentului de Litigii:

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adriana Dobre s-a alăturat echipei Stratulat Albulescu în iulie 2020 în calitate de Counsel. Anterior, ea a lucrat timp de 9 ani în cadrul firmei de avocatură RTPR Allen & Overy și 3 ani în cadrul firmei D&B David & Baias, societatea de avocatură afiliată a PwC în România.

Adriana are o experiență de peste 12 ani în toate tipurile de litigii, dobândind în mod special experiență în zona de litigii de contencios-administrativ, fiscal și arbitraj. De asemenea, în ultimii 10 ani Adriana a fost implicată și în majoritatea litigiilor privind contestarea sancțiunilor aplicate de către Consiliul Concurenței pe o gamă variată de piețe, precum telecomunicații, retail, pharma, petrol și gaze, etc.

Experiența Adrianei în litigii fiscale este semnificativă, de-a lungul timpului ea fiind implicată în diverse mandate complexe si cu valori considerabile, de la litigii vizând probleme de TVA până la litigii privind impozitul pe profit, redevențe și prețuri de transfer.

Adriana se mândrește cu o impresionantă rată de succes de peste 90%, cazuistica ei incluzând în cea mai mare parte dispute complexe și notorii.

Adriana va coordona unul dintre cele două grupuri de lucru din cadrul departamentului de litigii. Experiența sa juridică vastă este completată de abilitățile sale excelente de comunicare, care îi permit nu numai să gestioneze cu succes relațiile cu clienții, ci și să coordoneze membrii echipei, pentru a aduce plus valoare unei echipe deja performante și calificate.

Mai mult, Adriana a publicat numeroase articole juridice în domeniul dreptului civil, dreptului procesual civil, dreptului european, dreptului fiscal si administrativ, fiind co-autor al volumului „Noul cod civil. Note, corelatii, explicatii”.

Roxana Catea s-a alăturat echipei Stratulat Albulescu în luna iunie în calitate de Managing Associate. Ea a lucrat timp de peste 7 ani în cadrul firmei de avocatură Tucă Zbârcea & Asociatii și anterior în cadrul uneia dintre cele mai importante birouri de avocatură asociate Big 4 din România.

Roxana are peste 9 ani experiență într-o gamă variată de litigii, domeniile sale de expertiză incluzând dreptul comercial, litigii corporate, asigurări și faliment, insolventă și restructurare, litigii contractuale, proceduri de executare silită a hotărârilor străine, răspundere profesională și nu în ultimul rând, litigii de dreptul muncii.

În plus, Roxana are o experiență vastă în domeniul procedurilor speciale, inclusiv cu privire la anularea biletelor la ordin, aspecte legate de plățile bancare, a asigurat reprezentarea unor societati din domeniul asigurarilor în fața Autorității de Supraveghere Financiară și a acordat asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată în cadrul numeroaselor litigii.

Roxana va coordona un al doilea grup de lucru din cadrul departamentul de Litigii, unde abilitățile sale de redactare, cumulate cu cunoștintele sale excelente în materie de limbi străine (Roxana vorbește fluent nu mai puțin de 4 limbi, mai precis română, spaniolă, franceză și engleză) și gândirea analitică îi permit să se concentreze nu numai pe rezultatul final, dar și pe fiecare etapă a litigiului, asigurând totodată identificarea și implementarea celei mai bune apărări și focus pe activitatea clienților.

În prezent, Roxana este doctorand în drept comercial, precum și asistent universitar la aceeași disciplină în cadrul Facultății de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu,

Mihai Macovei s-a alăturat grupului de lucru coordonat de Adriana Dobre în luna iunie 2020, în calitate de Senior Associate. Mihai a petrecut ultimii 7 ani în cadrul uneia dintre cele mai notorii firme de avocatură din România, Musat & Asociatii, unde și-a început cariera.

El are o experiență substanțială într-o gamă variată de litigii, cu accent pe litigii comerciale, dispute contractuale, faliment și insolvență, precum și în litigii de drept bancar și financiar.

Mihai este un membru al echipei extrem de eficient, al cărui mod de lucru asertiv și organizat îi permite să gestioneze în mod independent litigii complexe atât pentru companii internaționale, cât și pentru cele locale.

Mihai a absolvit Facultatea de Drept din Timisoara (Universitatea de Vest) și a urmat două programe de masterat, unul în Dreptul Afacerilor în cadrul Universității din București (2013) și unul în Arbitraj Comercial Internațional în cadrul Universității Stockholm (2016).

Managing Partner, Silviu Stratulat, a declarat: „Echipa Stratulat Albulescu devine din ce în ce mai puternică. Cooptarea Adrianei, Roxanei și a lui Mihai îmi întărește și mai mult convingerea că vom păși în a doua jumătate a anului 2020 cu o echipă solidă, formată din avocați foarte valoroși, cu viziune. Avand în vedere creșterea complexității dosarelor și a volumului nostru de activitate din ultima perioadă, ne angajăm să ne asigurăm în continuare că asistența și suportul oferit clienților noștri sunt la cele mai înalte standarde posibile”.

După consolidarea departamentelor de Drept Imobiliar, Drept Societar/Fuziuni și Achiziții și Dreptul Muncii prin recrutarea a 6 noi membri, cooptarea Adrianei, Roxanei și a lui Mihai este încă o confirmare a dezvoltării continue a firmei noastre în general și, în particular, a departamentului de Litigii.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat
albulescu
parteneri