Firma de securitate cibernetică CyBourn recrutează un manager de la Deloitte

Firma de securitate cibernetică CyBourn recrutează un manager de la Deloitte

Radu Hutan

scris 26 aug 2019

Firma de securitate cibernetică CyBourn l-a recrutat pe Radu Huțan, ex-manager în cadrul Deloitte Risk Advisory Services, pentru a conduce Centrul de Operațiuni de Securitate al companiei.

Huțan va coordona echipa de analiști și va trebui să ajute la îmbunătățirea capacităților Centrului de Operațiuni de Securitate.

EXCLUSIV Complexul comercial Expo Market Doraly din Afumați, deținut de Gheorghe Iaciu și unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume - scos la vânzare cu peste 100 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Complexul comercial Expo Market Doraly din Afumați, deținut de Gheorghe Iaciu și unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume - scos la vânzare cu peste 100 milioane euro

Huțan a condus echipa de Incident Response and Forensic Investigations din cadrul Deloitte România. El s-a alăturat departamentului Risk Advisory Services din cadrul Deloitte în 2013.

CyBourn este o companie de securitate cibernetică românească, cu sediul central și Centrul de Operațiuni în București, susținută de o echipă de cercetare în Napoli, Italia și de o echipă de dezvoltare software la Washington D.C., SUA. CyBourn furnizează servicii de securitate cibernetică, precum monitorizarea infrastructurii IT, răspuns la incidente de securitate cibernetică, teste de penetrare, audit și consultanță privind sistemele de guvernanță a securității informației.

viewscnt
Afla mai multe despre
cybourn
security operations center
radu hutan