FlixBus, cel mai mare operator de autocare din Europa, a deschis un birou la București

FlixBus, cel mai mare operator de autocare din Europa, a deschis un birou la București
scris 16 nov 2017

FlixBus, cel mai mare operator de autocare din Europa, a cărui intrare pe piața din România a fost anunțată în exclusivitate de Profitt.ro, și-a deschis un birou în București și, după integrarea serviciilor cu Eurolines România, oferă acum 100 de conexiuni directe către 12 țări europene.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„În 2016, peste 30 de milioane de pasageri au ales serviciile FlixBus în toată Europa. Datorită creșterii substanțiale de anul trecut din Europa Centrală și de Est, am decis să deschidem un birou la București. FlixBus deja cooperează cu parteneri cu experiență în România și planul este să creștem continuu prezența locală. Din noiembrie, noii noștri colegi de la București ne susțin în satisfacerea nevoilor locale”, a declarat László Arany, Managing Director Regional.

FOTO Google Maps primește o interfață nouă care pune accent pe evidențierea informațiilor relevante CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps primește o interfață nouă care pune accent pe evidențierea informațiilor relevante

FlixBus are peste 250 de parteneri în Europa și România. Din această vară, FlixBus cooperează cu parteneri locali cu zeci de ani de experiență în domeniu. În iunie, compania a început cooperarea în Cluj-Napoca cu Alis Grup, iar la finalul lui august a încheiat un parteneriat cu Eurolines România.

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi și are 200.000 de curse zilnice către 1.200 de destinații din 26 țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
transport autocar