Fondul de investiții 212 devine acționar al 123 Form Builder din Timișoara și anunță extinderea în SUA

Fondul de investiții 212 devine acționar al 123 Form Builder din Timișoara și anunță extinderea în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2020

Fondul de investiții 212 devine acționar al companiei 123 Form Builder din Timișoara, ce are ca obiect de activitate crearea de formulare online, și anunță extinderea în SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondul va prelua un loc în board-ul de conducere al 123 Form Builder alături de Catalyst Romania și Adrian Gheară, acționari în companie.

EXCLUSIV Liviu Tudor se asociază cu Mace, constructorul celui mai înalt zgârie-nori din Marea Britanie și al celebrului London Eye, și îi acordă primul certificat de rezistență la provocări sanitare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Liviu Tudor se asociază cu Mace, constructorul celui mai înalt zgârie-nori din Marea Britanie și al celebrului London Eye, și îi acordă primul certificat de rezistență la provocări sanitare

123 Form Builder intenționează să deschidă un nou sediu în SUA, dar și extinderea pe alte piețe internaționale.

”Ultimii zece ani au fost o lungă și frumoasă călătorie, cu foarte multă muncă din partea echipei noastre. Acum, când 212 ni se alătură, atingem un punct important în recunoașterea eforturilor noastre. Suntem deosebit de încântați să ne începem colaborarea cu 212 și să ne accelerăm creșterea, prin consolidarea echipei (da, angajăm în continuare) și prin consolidarea prezenței și ofertei noastre în SUA și nu numai”, a declarat Florin Cornianu, fondator și CEO 123 Form Builder.

Platforma 123FormBuilder.com permite crearea, fără cunoștințe tehnice, a unei mari varietăți de formulare online, cu scopul de a colecta și administra date.

123 Form Builder are în portofoliu clienți ca Hilti, Unilever, ThyssenKrupp, UEFA sau Vodafone.

viewscnt
Afla mai multe despre
123 form builder
212