Frigotehnica - cel mai mare profit obținut în ultimii 10 ani. Compania are un nou management

Frigotehnica - cel mai mare profit obținut în ultimii 10 ani. Compania are un nou management
scris 10 mai 2019

Frigotehnica raportează o creștere substanțială a cifrei de afaceri și un profit de 7,5 milioane de lei, cele mai bune rezultate din ultimii zece ani.

Conform datelor raportate la Ministerul Finanțelor, cifra de afaceri a totalizat anul trecut 104 milioane lei, iar profitul net exact a fost de 7,48 milioane lei. Datoriile totale depășesc 40 milioane lei.

În 2017, afacerile au însumat 88 milioane lei, iar profitul net a fost de 1,78 milioane lei.

În 2008 și 2009, afacerile companiei au fost mai mari, de 171,1 milioane lei, respectiv 113, 1 milioane lei.

Înființată în 1949, Frigotehnica își concentrează businessul pe furnizarea de soluții pentru instalațiile frigorifice ale marilor retaileri, ale centrelor logistice, precum și în industria alimentară.

EXCLUSIV Grupul Auchan începe peste doi ani un proiect mixt de 50 milioane de euro în Reșița. Vizează și achiziția unui teren în Bucureștii Noi din Capitală CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul Auchan începe peste doi ani un proiect mixt de 50 milioane de euro în Reșița. Vizează și achiziția unui teren în Bucureștii Noi din Capitală

Anul trecut, acțiuni ale Frigotehnica au fost preluate de platforma de investiții și management destinată companiilor româneșt iROCA, fiind operate modificări la nivel de management. Astfel, a fost inclus la nivel de top management rolul de CFO, ocupat de Adina Cotiga, Răzvan Voicu a fost instalat COO, iar Ionuț Bindea - CEO. În luna februarie a acestui an a fost făcută tranziția către Adrian Neacșu, acum în poziția de CEO.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
frigotehnica
roca