Garanti Bank îl numește pe Iuliu Mureșan, fost membru al Comitetului Executiv al Bank Leumi, în funcția de Director General Adjunct

Garanti Bank îl numește pe Iuliu Mureșan, fost membru al Comitetului Executiv al Bank Leumi, în funcția de Director General Adjunct

FOTO: Iuliu Mureșan

scris 29 ian 2018

Garanti Bank a anunțat numirea lui Iuliu Mureșan în funcția de Director General Adjunct, responsabil de coordonarea activităților Ariei Risc: Risk Management, Control Intern, Compliance și Guvernanță Corporativă.

Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul bancar, Iuliu Mureșan a deținut anterior funcția de Chief Risk Officer și Membru al Comitetului Executiv, în cadrul Bank Leumi România.

Noul Director General Adjunct al Garanti Bank este absolvent al Facultății de Finanțe Bănci din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și are o diplomă de masterat în domeniu, obținută în cadrul aceleiași Facultăți. Acesta și-a dezvoltat cariera în principal în zona de risc și control, strategie si management financiar, ocupând de-a lungul timpului, diverse funcții de conducere. 

Deutsche Bank va majora bonusurile pentru 2017 la peste 1 miliard de euro, chiar dacă a înregistrat pierderi pentru al treilea an CITEȘTE ȘI Deutsche Bank va majora bonusurile pentru 2017 la peste 1 miliard de euro, chiar dacă a înregistrat pierderi pentru al treilea an

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcționează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcționează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală cu servicii de top în toate segmentele de business. Banca deservește peste 14,5 milioane de clienți în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici și mijlocii, dar și retail, oferind servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al TGB.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti bank
iuliu muresan
bank leumi