Globalworth achiziționează un nou teren în București, tranzacție de 2 milioane euro

Globalworth achiziționează un nou teren în București, tranzacție de 2 milioane euro
scris 3 iul 2018

Globalworth, companie fondată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas și liderul industriei de clădiri de birouri din România, a achiziționat un teren în București, pe Bulevardul Preciziei, prin firma Elgan Offices, o companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group, tranzacție în valoare  de aproximativ 2 milioane euro. 

Noul teren din portofoliul Globalworth, deținut anterior de Terra Management & Development Group, are o suprafață de aproximativ 7.600 de metri pătrați și este situat în imediata apropiere a viitorului sediu al Groupe Renault România, dezvoltat de companie. 

Tranzacție hotelieră: Schimbarea de strategie după mulți ani și rebranduirea au avut succes. Mercure Unirii, anunțat de Profit.ro ca scos pe piață - cumpărat de Orbis, cel mai mare operator din Europa de Est, cu peste 11 milioane euro CITEȘTE ȘI Tranzacție hotelieră: Schimbarea de strategie după mulți ani și rebranduirea au avut succes. Mercure Unirii, anunțat de Profit.ro ca scos pe piață - cumpărat de Orbis, cel mai mare operator din Europa de Est, cu peste 11 milioane euro

Renault Bucharest Connected (RBC) este în prezent în construcție și urmează să fie finalizat în prima parte a anului 2019. Proiectul va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A și va include și un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne și externe, dar și alte facilități precum un restaurant și un cabinet medical. 

Globalworth este o companie de investiții imobiliare care activează în Europa Centrală și de Est, listată pe segmentul AIM al Bursei de Valori de la Londra. Achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, obținând venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Gestionat de aproximativ 110 profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 1,9 miliarde de euro. 90% din aceasta este reprezentată de active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri, închiriate către aproximativ 440 de companii naționale și multinaționale din 28 de țări și 37 de sectoare de activitate. În România, Globalworth este prezentă în București, Timișoara și Pitești, iar în Polonia, în orașele Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice.

viewscnt
Afla mai multe despre
globalworth
elgan group
teren