Grupul american Sykes se extinde în România

Grupul american Sykes se extinde în România
scris 31 oct 2017

Furnizorul de soluții de management și servicii BPO (Business Process Outsourcing) Sykes Entreprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, va deschide un birou la Brașov, extinzându-și astfel afacerea în România, au declarat pentru Profit.ro surse apropiate. Astăzi, filiala grupului american are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu și Oradea.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Pregătirile pentru deschiderea biroului au fost deja lansate, conform surselor citate.

De altfel, compania a început deja recrutările, oferind la angajare, spre exemplu, un post de IT Desktop Administrator.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Grupul american este prezent în România din 2010, având anul trecut afaceri de 89 milioane lei și un profit net de 11,1 milioane lei.

Tranzacție: Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală. Surse: 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea CITEȘTE ȘI Tranzacție: Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, a cumpărat Viața Medicală. Surse: 1 an de negocieri cu cei 9 acționari pentru a le câștiga încrederea

În ultimii ani, americanii au triplat numărul angajaților din România, de la 401 în 2011 la 1.120 anul trecut. Dintre aceștia, circa 850 sunt în Cluj, 120 sunt în Sibiu și peste 10 sunt în Oradea.

La nivel global, grupul american, cu sediul în Florida, are circa 42.000 angajați în 65 de centre în 20 de țări, înregistrând anul trecut venituri de 1,2 miliarde dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
sykes
brasov