Grupul danez JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din Europa, a pus pe piața din România aproape 20 de posturi vacante

Grupul danez JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din Europa, a pus pe piața din România aproape 20 de posturi vacante
scris 14 dec 2017

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a pus pe piață aproape 20 de posturi vacante, în magazinele rețelei din Sibiu, Târgu Secuiesc, Satu Mare, Timișoara, Constanța, Piatra Neamț, Balș, Pitești, Bistrița, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea și București.

Ieri, retailerul a anunțat că va deschide cel de-al 53-lea magazin din țară, la Dorohoi.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și are aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2.500 de magazine la nivel global.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

LISTA Dacia, ciocolata ROM și pufuleții Gusto sunt cele mai vizibile mărci românești în străinătate. Ce alte produse recomandă prietenilor românii plecați în străinătate CITEȘTE ȘI LISTA Dacia, ciocolata ROM și pufuleții Gusto sunt cele mai vizibile mărci românești în străinătate. Ce alte produse recomandă prietenilor românii plecați în străinătate

Compania a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 53 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș, Sebeș și Dorohoi.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jysk
decoratiuni
magazine