Grupul TeraPlast atrage 5 milioane euro de la BERD pentru dezvoltarea Depaco

Grupul TeraPlast atrage 5 milioane euro de la BERD pentru dezvoltarea Depaco
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2019

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc, a semnat un acord de finanțare cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), în valoare de 5 milioane de euro, pentru dezvoltarea unităților de producție. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția vizează Depaco, al doilea cel mai mare jucător de pe piața de învelitori metalice din România, prin brandul Wetterbest.

"Proiectul Depaco presupune construirea unei noi unități de producție de tip greenfield, cu o capacitate anuală de 10 milioane de metri pătrați de învelitori”, spune Dorel Goia, președintele Consiliului de Administrație al TeraPlast.

Jeff Bezos va rămâne după divorț cu 75% din acțiunile Amazon pe care le deținea împreună cu soția sa MacKenzie CITEȘTE ȘI Jeff Bezos va rămâne după divorț cu 75% din acțiunile Amazon pe care le deținea împreună cu soția sa MacKenzie

Cele 5 milioane de euro reprezintă finanțarea parțială a unui proiect realizat printr-o schemă de ajutor de stat, ce presupune dezvoltarea unei unități noi de producție: spații noi de producție, depozitare și utilaje de producție. Unitatea de producție care urmează să fie dezvoltată în cadrul proiectului, va fi construită într-o nouă locație și va avea o producție anuală cumulată de peste 10 milioane de metri pătrați de țiglă și profile.

viewscnt
Afla mai multe despre
teraplast
berd