Înțelegere între Lidl și Dedeman

Înțelegere între Lidl și Dedeman
scris 19 apr 2019

Retailerul german Lidl a semnat un contract cu proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, pentru construcția unui supermarket în Bacău.

Rolexul purtat la gât CITEȘTE ȘI Rolexul purtat la gât

Magazinul va fi construit alături de un magazin Dedeman, terenul aparține fraților Pavăl, proprietarii Dedeman, conform Ziarul de Bacău.

Luna trecută, cum a relatat Profit.ro, Lidl a cumpărat din nou teren de la unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din vestul României, Alexandru Bercea, semnând deja un act în acest sens cu Imotrust Arad, cel mai mare dezvoltator industrial din zona de vest a României. 

Tranzacție discretă: Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume CITEȘTE ȘI Tranzacție discretă: Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume

Imotrust Arad face parte din grupul Imotrust al lui Alexandru Bercea.

La începutul anului trecut, cum a anunțat atunci Profit.ro, Lidl a cumpărat un teren în Oradea de la dezvoltatorul imobiliar Arcvia Minerva din Arad, deținut de Imotrust Partners Management din grupul Imotrust, tranzacție de aproape 2 milioane de euro.

Arcvia Minerva este fosta fabrică de textila Asco din Bacău, cumpărată în 2008 de către Imotrust Arad pentru 6,1 milioane de euro, într-un moment în care terenurile fabricii valorau circa 12 milioane de euro.

Tranzacție: Producătorul de produse din carne Cris-Tim a cumpărat fabrica Diavist din Prahova deținută de familia Cord. Fabrica a intrat în insolvență acuzând criza CITEȘTE ȘI Tranzacție: Producătorul de produse din carne Cris-Tim a cumpărat fabrica Diavist din Prahova deținută de familia Cord. Fabrica a intrat în insolvență acuzând criza

Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Lidl a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail.

viewscnt
Afla mai multe despre
teren
lidl
imotrust
bercea