Amazon investește în Spania peste trei miliarde de dolari

Amazon investește în Spania peste trei miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2021

Gigantul american din domeniul tehnologiei Amazon intenționează să investească 2,5 miliarde de euro (3,04 miliarde de dolari) în noi centre de date în regiunea Aragon din nordul Spaniei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Centrele vor fi deschise la mijlocul anului viitor, a anunțat cel mai retailer online global, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Divizia de servicii de cloud computing service a Amazon - Amazon Web Services - va investi 2,5 miliarde de euro într-o perioadă de zece ani, a precizat compania americană.

Investiția include cheltuieli de capital, construcția centrelor, importul de echipamente și cheltuielile operaționale, cum ar fi salariile celor 1.300 de angajați care vor fi angajați de Amazon în Spania.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Amazon Web Services este prezentă în Spania din 2012 și construiește infrastructura necesară pentru noile centre de date.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
spania