Amazon lansează noi tablete din seria Fire HD 10

Amazon lansează noi tablete din seria Fire HD 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 apr 2021

Seria de tablete Fire HD 10 primește un refresh, care aduce modele noi, inclusiv pentru cei mici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Noua tabletă Fire HD 10, care va costa 150 de dolari, primește un design modern, care mai topește din ramele ce o făceau să pară demodată și include un ecran 1080p despre care Amazon spune că este mai strălucitor decât în anii anteriori.

Un procesor cu 8 nuclee și 3GB de RAM (în loc de 2GB) stau la baza noii tablete Fire HD 10.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Pentru 30 de dolari în plus, Amazon va comercializa ceea ce numește cea mai puternică tabletă de 10 inch pe care a produs-o vreodată, Fire HD 10 Plus.

Gigantul american nu spune ce procesor va sta la baza acestui model, care va avea 4GB memorie RAM și va putea fi încărcat fără fire.

Amazon va comercializa cele două tablete și în pachete care vor include tastaturi Fintie și abonamente Microsoft 365 pe un an. Un astfel de pachet va costa de la 220 de dolari.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Fire Kids Pro este o nouă serie de tablete care îi vizează pe cei mici. Acestea vor fi protejate de carcase rezistente la șocuri și vor fi disponibile în trei versiuni: 7 inch (100 de dolari), 8 inch (140 de dolari) și 10 inch (200 de dolari).

Amazon spune că a integrat funcții de control parental atât în browser, cât și în magazinul de aplicații, unde cei mici au nevoie de aprobarea părinților pentru a descărca un anumit joc.

Noile tablete Amazon vor fi livrate începând cu 26 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
tablete
fire hd 10