Amazon lansează o aplicație de Windows 10 pentru Prime Video

Amazon lansează o aplicație de Windows 10 pentru Prime Video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iul 2020

Serviciul de streaming video de la Amazon are acum o aplicație de Windows, pe care utilizatorii o pot folosi pe desktop-uri și laptopuri inclusiv pentru a descărca filme și seriale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amazon a lansat, în sfârșit, o aplicație nativă pentru Windows 10, prin care abonații serviciului de video streaming Prime Video pot urmări conținutul disponibil.

Până acum, singura modalitate de a urmări filme și seriale pe Prime Video la un PC era, la fel ca și pe HBO Go, prin intermediul unui browser web. HBO rămâne acum singurul serviciu din cele mari ce nu are o aplicație dedicată pentru Windows 10.

Samsung își lansează primul SSD de 8TB CITEȘTE ȘI Samsung își lansează primul SSD de 8TB

Marele avantaj pe care noua aplicație îl aduce, comparativ cu site-ul, este suportul offline. Utilizatorul poate descărca în aplicație filme și episoade pe care să le urmărească inclusiv atunci când nu are o conexiune la internet.

În ceea ce privește descărcarea conținutului, utilizatorul poate alege între 3 opțiuni de calitate: Good, Better și Best. Amazon nu specifică ce rezoluție folosește fiecare setare. Cu cât calitatea imaginii va fi mai bună, cu atât va fi ocupat și mai mult spațiu.

Marea problemă a acestei aplicații este că pare să limiteze rezoluția la 720p pentru multe titluri. Asta deși în browser pot fi urmărire filme și seriale Full HD. Este exact aceeași limitare care poate fi observată și în aplicația de iPad a serviciului.

În mod normal, calitatea maximă oferită de Prime Video, care costă 6 euro pe lună în România, este Ultra HD. Aceasta este livrată fără probleme prin aplicația de smart TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
prime
video windows 10