Amazon Music devine concurent direct cu Spotify pe palierul cu reclame

Amazon Music devine concurent direct cu Spotify pe palierul cu reclame
scris 19 nov 2019

Aplicațiile mobile de Amazon Music, precum și versiunea web și pentru Fire TV a serviciului, vor fi gratuite și vor include reclame.

Amazon a anunțat că extinde disponibilitatea gratuită a serviciului său muzical, care va fi folosit fără abonament, pe PC, telefon și stick-urile de streaming Fire TV. Până acum, Amazon Music putea fi folosit în acest format doar pe difuzoarele inteligente Echo.

Din punctul de vedere al facilităților, versiunea gratuită de Amazon Music nu are aceeași anvergură ca Spotify, fiind limitată la liste de melodii și posturi de radio.

Chiar și așa, serviciul celor de la Amazon va pune presiune pe Spotify, care va trebui să continue să dezvolte facilități care să-l diferențieze pentru a face față concurenței celor trei giganți americani, Amazon, Apple și Google.

Google va lansa marți Stadia, cu mai multe jocuri decât anunțase inițial CITEȘTE ȘI Google va lansa marți Stadia, cu mai multe jocuri decât anunțase inițial

Ca și versiunea gratuită de spotify, utilizatorii care aleg să nu plătească pentru Amazon Music vor trebui să suporte reclamele care vor întrerupe procesul de redare și se vor strecura la anumite intervale de timp printre melodii.

Pentru început, Amazon Music este disponibil gratuit pe telefon, PC și Fire TV în Statele Unite, Marea Britanie și Germania. Nu s-a anunțat o dată legată de extinderea disponibilității.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
amazon
muzica
streaming