Amazon renunță la MWC 2020. Samsung și-ar putea restrânge prezența

Amazon renunță la MWC 2020. Samsung și-ar putea restrânge prezența
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 feb 2020

Gigantul american nu va fi prezent la ediția din acest an a celui mai mare târg de tehnologii mobile din cauza coronavirusului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu două săptămâni înainte de debutul ediției din acest an a târgului Mobile World Congress, Amazon anunță că a decis să nu se mai prezinte. Motivul îl reprezintă “îngrijorările privind răspândirea coronavirusului”.

Ca și la edițiile din anii precedenți, la târg erau așteptați mulți reprezentanți ai companiilor chinezești, care sunt priviți cu mari suspiciuni, acum, din cauza coronavirusului.

Scădere de 9% a atacurilor ransomware la nivel global în 2019 - studiu CITEȘTE ȘI Scădere de 9% a atacurilor ransomware la nivel global în 2019 - studiu

Amazon nu ar fi venit la MWC 2020 cu produse dedicate utilizatorilor finali. Compania americană vroia să-și promoveze serviciile AWC pentru companii.

Amazon se alătură astfel unor companii precum LG, Ericsson și Nvidia, care au anunțat deja că nu vor fi prezenți la ediția din acest an a MWC.

Pe surse, se pare că și Samsung ia măsuri în acest sens. Compania coreeană își va restrânge prezența, unii dintre manageri renunțând la deplasare. Aceleași surse susțin că Samsung încă își evaluează opțiunile, nefiind exclusă o măsură mai drastică.

Organizatorii târgului au anunțat și ei două măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. Nicio persoană din provincia chineză Hubei nu va fi primită, iar ceilalți invitați trebuie să dovedească faptul că nu au fost în China în ultimele două săptămâni.

Mobile World Congress se va desfășura anul acesta în perioada 24-27 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
samsung
mwc