ANAF a primit trei oferte pentru furnizarea suportului tehnic al licențelor Oracle utilizate de instituție

ANAF a primit trei oferte pentru furnizarea suportului tehnic al licențelor Oracle utilizate de instituție
scris 25 mar 2016

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a primit trei oferte pentru furnizarea, în următorii patru ani, a serviciilor de suport tehnic (update și upgrade) al licențelor Oracle care rulează pe echipamentele instituției, contractul fiind estimat la 13,7 milioane de euro, fără TVA.

Ofertele au fost depuse de Bull Romania, Teamnet International și asocierea formată din Frontal Communication (lider) și Software Development&Consulting.

“În vederea continuării activității, susținerii în producția curentă a aplicațiilor implementate și a implementării noilor aplicații dezvolate, precum și pentru a susține aplicațiile și bazele de date ale platformelor mărite din cadrul centrului de date primar și a centrului de date secundar, licențele pentru bazele de date și serverele de aplicații trebuie să fie întreținute la zi din următoarele considerente: oferirea posibilității de a remedia operativ problemele apărute în mediile de producție, (...), precum și asigurarea posibilității de menținere a produselor software la ultimele versiuni”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Finanțarea contractului va fi asigurată de la bugetul de stat.

BNR caută furnizor de suport tehnic pentru licențele Oracle. Miza contractului – 17,7 mil. lei pe 4 ani CITEȘTE ȘI BNR caută furnizor de suport tehnic pentru licențele Oracle. Miza contractului – 17,7 mil. lei pe 4 ani

Ofertele vor fi deschise la mijlocul lunii martie.

În prezent, suportul tehnic al licențelor Oracle din cadrul ANAF este asigurat de Teamnet International, firmă care a fost deținută, până în vara anului 2012, de omul de afaceri și deputatul Sebastian Ghiță.

Contractul a fost atribuit prin licitație în 2012 pentru suma de 27,49 milioane de lei, fără TVA, conform datelor www.e-licitatie.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
oracle
licente
suport tehnic
licitatie
oferte