Android Auto ajunge pe motociclete

Android Auto ajunge pe motociclete
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 mar 2020

Aplicația Android Auto va putea fi folosită și pe motociclete, începând cu cele dezvoltate de Harley-Davidson.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Legendarul producător american de motociclete a anunțat că le va oferi clienților săi posibilitatea de a folosi pentru navigare soluția Android Auto.

Android Auto funcționează ca un panou de comandă, cu o interfață optimizată special pentru a putea fi folosită cu ușurință la volan (sau ghidon), care facilitează accesul rapid, inclusiv prin comenzi vocale, la funcțiile de comunicare și navigare.

Google pregătește un dispozitiv de streaming cu telecomandă și Android TV CITEȘTE ȘI Google pregătește un dispozitiv de streaming cu telecomandă și Android TV

De anul acesta, Android Auto va ajunge pe sistemele de infotainment montate pe unele din motocicletele Harley-Davidson, printr-un update de software.

Din 2021, toate motocicletele Harley-Davidson din seriile Touring, CVO și Trike vor include Android Auto în cadrul sistemului de infotainment Boom! Box GTS.

Lansarea Android Auto pe motociclete este o surpriză prin prisma faptului că s-a realizat atât de târziu, având în vedere că sistemul similar de la Apple, CarPlay, există pe motocicletele Harley-Davidson încă din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
android auto
motociclete haley-davidson