Anunț Apple: Când vor ajunge noile iPhone-uri în România și la ce prețuri

Anunț Apple: Când vor ajunge noile iPhone-uri în România și la ce prețuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 sep 2018

Apple a anunțat lista completă de țări și datele la care vor fi disponibile în acestea cele trei noi modele de iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cele două modele cu ecrane OLED, iPhone Xs și iPhone Xs Max, vor putea fi cumpărate în România începând cu data de 28 septembrie.

iPhone XR, modelul cu ecran LCD de 6,1 inch, va ajunge în România aproape o lună mai târziu, pe 26 octombrie.

Prețurile pentru iPhone Xs și Xs Max încep de la 999 de dolari respectiv 1.099 de dolari pentru versiunile cu 64 GB spațiu de stocare. Aceeași versiune costă 749 de dolari în cazul lui iPhone Xr.

Apple oferă asigurare împotriva pierderii sau furtului iPhone-urilor. Cât costă CITEȘTE ȘI Apple oferă asigurare împotriva pierderii sau furtului iPhone-urilor. Cât costă

Cu excepția bateriilor și a ecranelor, care au 5,8 inch respectiv 6,5 inch, iPhone Xs și Xs Max au în comun majoritatea caracteristicilor tehnice.

Ambele modele oferă suport pentru HDR și Dolby Vision, precum și 3D Touch.

Sistemul foto al noilor iPhone-uri este compus din două camere foto de 12 MP, una cu unghi larg, cealaltă tele. Împreună, cele două facilitează realizarea unui zoom optic 2x.

iPhone Xr, cele mai ieftin dintre cele trei modele noi, se deosebește în primul rând prin ecranul LCD de 6,1 dar și prin faptul că ramele din jurul acestuia sunt ceva mai groase.

Acest telefon, spre deosebire de primele două, are o singură cameră foto de 12 MP.

Toate cele trei smartphone-uri au la baza noul chipset A12 Bionic, primul realizat pe baza unui proces de construcție pe 7 nm. De asemenea, tehnologia Face ID este disponibilă pe toate trei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone