Aplicația Facebook Messenger, nefuncțională pentru milioane de utilizatori

Aplicația Facebook Messenger, nefuncțională pentru milioane de utilizatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2020

Aplicația Facebook Messenger este nefuncțională pentru milioane de utilizatori din lume, începând de joi, de la ora României 13:00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mesajele nu pot fi trimise sau sunt trimise cu întârziere și nu este posibilă nici descărcarea de clipuri și fotografii, scrie News.ro.

VIDEO WhatsApp are coș de cumpărături CITEȘTE ȘI VIDEO WhatsApp are coș de cumpărături

Potrivit site-ului DownDetector, aplicația de mesageria nu funcționează în părți din Asia, Europa, Australia și America de Nord.

Au fost primite peste 2.400 de reclamații pe minut legat de indisponibilitatea serviciului. Utilizatorii reclamau că nu pot trimite mesaje, nu se pot loga, nu pot trimite fotografii sau videoclipuri și nici apeluri.

Primele țări afectate au fost, aparent, Marea Britanie, Belgia și Franța, după care defecțiunea s-a extins. Cea mai afactată este Polonia.

Aparent, și Instagram - deținută de Facebook - prezintă probleme. Mai mulți utilizatori au reclamat că ambele aplicații, Instagram și Facebook, nu funcționează.

În afară de DownDetector, IsTheServiceDown și IsItDown au confirmat creșteri ale raportărilor problemelor de sistem ale Facebook Messenger și Instagram.

Facebook nu a emis, deocamdată, un comunicat oficial legat de problemă.

În lunile august și septembrie au mai fost constatate probleme ale sistemului, însă aceasta de acum pare a fi una dintre cele mai îndelungate din istoria aplicației.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook messenger