Aplicația Google creează probleme pe smartphone-urile Google

Aplicația Google creează probleme pe smartphone-urile Google
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mai 2023

Posesorii smartphone-urilor Pixel, dezvoltate de Google, se plâng de încălzirea și consumul de baterie exagerate din ultima vreme, suspectul principal fiind chiar aplicația Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Forumurile de suport Google și rețelele sociale, în special Reddit, au fost populate în ultimele zile de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori ale smartphone-urilor Pixel, care se plâng de descărcarea rapidă a bateriei.

Aceștia descriu cum smartphone-ul se încinge foarte tare și, totodată, bateria se descarcă mult mai repede decât în mod obișnuit.

Un bug Facebook trimitea automat cereri de prietenie CITEȘTE ȘI Un bug Facebook trimitea automat cereri de prietenie

Informațiile oferite de smartphone par să pună comportamentul pe seama aplicației Google. Problemele au început să apară după ultimul update, livrat pe 12 mai.

Dintr-un motiv încă neelucidat, aplicația Google rămâne activă în fundal și când nu este folosită, consumând resurse importante, ceea ce duce la încălzirea telefonului și consumarea energiei.

Un screenshot postat pe Reddit arată cum bateria smartphone-ului continuă să se descarce și în timp ce acesta este alimentat cu un încărcător wireless.

De asemenea, utilizatorii se plâng că suportul Google nu îi ajută și nu le oferă nicio soluție, iar gigantul american încă nu a oferit vreo informație privind o posibilă rezolvare a problemei.

Update-urile problematice lansare de Google pentru smartphone-urile Pixel au un istoric lung, multe probleme apărând de-a lungul timpului pe aceste dispozitive din cauza update-urilor de software.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel