Apple a lansat noi versiuni ale iPad Pro, un iPad obișnuit complet reproiectat și o versiune actualizată a Apple TV 4K

Apple a lansat noi versiuni ale iPad Pro, un iPad obișnuit complet reproiectat și o versiune actualizată a Apple TV 4K
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2022

Apple a anunțat noi versiuni ale iPad Pro, un iPad obișnuit complet reproiectat și o versiune actualizată a Apple TV 4K, care oferă Apple mai multe gadget-uri noi de vândut înainte de importantul sezon al cumpărăturilor de sărbători, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile tablete ar putea ajuta compania să-și sporească vânzările de iPad-uri, care au scăzut cu 14% în trimestrul de sărbători precedent și cu 2% în cel mai recent trimestru, scrie News.ro.

EXCLUSIV Achiziția scanerelor pentru vămi - aprobată de CSAT și Guvern. Șeful AVR: La Schengen nu sunt obiecții legate de vamă, dar am invitat conducerea Vămii din Țările de Jos în portul Constanța CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Achiziția scanerelor pentru vămi - aprobată de CSAT și Guvern. Șeful AVR: La Schengen nu sunt obiecții legate de vamă, dar am invitat conducerea Vămii din Țările de Jos în portul Constanța

Dispozitivele se alătură celui mai recent iPhone 14 al Apple, celor două ceasuri Apple noi și noilor AirPods Pro.

Noul iPad entry-level este complet reproiectat. Butonul de pornire din partea de jos a ecranului a dispărut și a fost înlocuit cu un cititor de amprente în butonul de pornire.

Are un design mai pătrat, similar cu iPad Air și iPad Pro, cu un ecran mare de 10,9 inchi, USB-C în locul conectorului Lightning și va fi livrat în diferite culori precum roșu, galben, albastru și alb.

Apple a mai anunțat o nouă husă Magic Keyboard Folio de 249 USD pentru iPad, care are un suport, un trackpad cu suport pentru multitouch și un conector magnetic care îl încarcă automat.

Dar există ceva ciudat în ceea ce privește suportul Apple Pencil. Noul iPad nu funcționează cu cel mai bun Apple Pencil de a doua generație, care se încarcă pe partea laterală a iPad Air, iPad mini și iPad Pro. Deoarece noul iPad folosește USB-C în loc de un port Lightning – care este folosit pentru a încărca Apple Pencil pe modelele anterioare – va trebui să cumpărați un adaptor USB-C la Lightning de 9 dolari pentru a încărca Apple Pencil.

Corespondență de la Paris - Șeful vânzărilor Dacia explică succesul din acest an: Am vândut mai mult, pentru că am atacat criza mai bine decât alții. Nu este exclus un Logan electric CITEȘTE ȘI Corespondență de la Paris - Șeful vânzărilor Dacia explică succesul din acest an: Am vândut mai mult, pentru că am atacat criza mai bine decât alții. Nu este exclus un Logan electric

Apple va vinde diferite configurații, inclusiv numai Wi-Fi și WiFi + 5G celular, dar prețul pornește de la 449 dolari, ceea ce este o creștere față de prețul de pornire de 329 de dolari al iPad-ului de generația a noua.

Este disponibil pentru comandă de marți și va fi în magazine începând cu 26 octombrie.

Apple iPad Pro 2022

Ca și în ultimii ani, compania va vinde două dimensiuni de iPad Pro, inclusiv un model de 11 inchi și un model mai mare de 12,9 inchi, cu un ecran mai frumos.

Marea schimbare a iPad Pro este un nou procesor M2, care este același care a fost introdus în MacBook Air la începutul acestui an. Apple a spus că este cu până la 15% mai rapid decât procesorul M1 folosit în ultimul model de iPad Pro, care a fost introdus în 2021.

Apple Pencil funcționează puțin diferit și pe noul iPad Pro. Ecranul poate detecta acum vârful creionului până la 12 mm deasupra suprafeței ecranului. Apple spune că acest lucru va permite artiștilor să schițeze cu mai multă precizie și va face conversiile scris de mână în text mai rapide.

Prețul iPad Pro de 11 inchi începe de la 799 dolari, în timp ce modelul de 12,9 inchi începe de la 1099 dolari.

Produsele pot fi comandate începând de marți și ajung în magazine pe 26 octombrie.

Apple TV 4K 2022

Apple TV 4K are un procesor mai rapid și este livrat în două modele, o versiune numai pentru Wi-Fi cu 64 GB spațiu de stocare și un model Wi-Fi + Ethernet, care permite o conexiune la internet prin cablu și are de două ori spațiu de stocare.

Caseta de streaming adaugă suport pentru HDR10+, un alt standard de gamă dinamică înaltă care, dacă este oferit de televizorul la care este conectat, ar trebui să contribuie la îmbunătățirea calității imaginii, în special în scenele întunecate. Iar procesorul actualizat, despre care Apple spune că este cu 50% mai rapid decât versiunea anterioară, ar trebui să facă lucruri precum încărcarea aplicațiilor și a jocurilor mai rapid.

Noul Apple TV 4K are telecomanda Siri actualizată cu încărcare standard USB-C, care este același cablu folosit pentru încărcarea iPad-urilor și a produselor non-Apple.

Telecomanda folosește conectorul proprietar Lightning de la Apple.

Prețul noului Apple TV 4K începe de la 129 de dolari și poate fi comandat începând de marți. Apare în magazine pe 4 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple tv 4k