Apple a pus aceeași cantitate de memorie pe toate modelele iPhone 14

Apple a pus aceeași cantitate de memorie pe toate modelele iPhone 14
scris 12 sep 2022

Pentru prima oară în ultimii ani, toate cele patru modele care compun cea mai nouă serie iPhone dispun de aceeași cantitate de memorie RAM.

În anii anteriori, seriile iPhone 12 și iPhone 13 au favorizat din punctul de vedere al memoriei disponibile versiunile Pro, cele mai scumpe. Doar versiunile Pro aveau 6GB memorie RAM, în vreme ce restul se mulțumeau cu 4GB.

Ultima oară când toate modelele au avut la dispoziție aceeași cantitate de memorie RAM a fost în 2019, când era lansată seria iPhone 11.

Una dintre noutățile din iOS 16 a fost amânată CITEȘTE ȘI Una dintre noutățile din iOS 16 a fost amânată

Acum, toate modelele din seria iPhone 14 au la dispoziție 6GB de memorie RAM. Informație reiese din codul descoperit în fișierele platformei de creare a aplicațiilor Xcode 14 beta. Apple nu a făcut cunoscută această informație.

Cu mai multă memorie și un chipset A15 Bionic, care nu este mult în urma lui A16 Bionic de pe modelele Pro ca performanță, cele două versiuni mai ieftine, iPhone 14 și iPhone 14 Plus, par acum mai atrăgătoare decât în prezentarea oficială, care punea accentul pe avantajele versiunilor mai scumpe.

Cu excepția lui iPhone 14 Plus, care va intra pe piață pe 7 octombrie, celelalte trei modele ale noii serii vor fi disponibile din 16 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
memorie
iphone 14