Apple ar putea folosi doar ecrane OLED pentru iPhone începând cu 2020

Apple ar putea folosi doar ecrane OLED pentru iPhone începând cu 2020
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 ian 2019

Urmașul de anul acesta al lui iPhone XR are toate șansele să fie și ultimul smartphone Apple care folosește ecrane LCD.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iPhone XR, smartphone-ul care a dezamăgit până acum din punctul de vedere al vânzărilor, este singurul smartphone din noua generație de iPhone-uri care are ecran LCD, motiv pentru care este și cel mai ieftin.

Conform informațiilor obținute de The Wall Street Journal, Apple ar fi decis deja ca urmașul acestui model să fie și ultimul care folosește acest tip de ecran. Din 2020, toate iPhone-urile vor avea ecrane OLED.

Judecând după ritmul de împrospătare la fiecare trei ani a designului smartphone-urilor sale, Apple ar trebui ca în 2020 să vină cu schimbări majore, după ce în 2017, 2018 și 2019 va fi vândut același telefon, cu mici îmbunătățiri în ceea ce privește dotările tehnice.

Spotify ar putea lansa un player muzical pentru mașini CITEȘTE ȘI Spotify ar putea lansa un player muzical pentru mașini

În mod normal, anul viitor Apple ar trebui să lanseze un iPhone pliabil, format pe care ar putea să-l folosească pe cel mai scump model din serie și, probabil, încă un motiv pentru a crește din nou prețul.

Samsung și alți producători și-au anunțat deja intenția clară de a lansa smartphone-uri pliabile de anul acesta, un format care ar putea ajuta la reanimarea pieței de smartphone-uri ajunse la saturație.

Apple nu-și poate permite să rateze acest tren și, chiar dacă va întârzia un an, compania americană ar putea veni cu o abordare diferită de restul producătorilor, așa cum ne-a obișnuit.

Tot în 2020 și tot cu un an mai târziu față de alți producători, Apple va urca în trenul 5G. În acest caz, conform specialiștilor, Apple nu va avea de pierdut pentru întârziere, deoarece tehnologia 5G nu este încă pregătită să-și facă simțită prezența anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone