Apple ar putea prezenta AirPods Pro 2 săptămâna aceasta

Apple ar putea prezenta AirPods Pro 2 săptămâna aceasta
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 sep 2022

Pe 7 septembrie, când va avea loc evenimentul de prezentare al noii serii de iPhone, ar putea fi prezentate și noile căști AirPods Pro 2.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple organizează miercuri evenimentul „Far Out”, unde, cu siguranță, vor fi prezentate noile modele de smartphone-uri care vor compune seria iPhone 14. Însă, nu doar acestea vor face obiectul evenimentului.

În cadrul aceluiași eveniment, Apple va prezenta a doua versiune a căștilor AirPods Pro, susține Bloomberg. Dacă informația se concretizează, AirPods Pro 2 vin la mai bine de trei ani după ce a fost lansat primul model din serie.

iPhone are mai mulți utilizatori decât toate smartphone-urile cu Android la un loc în SUA CITEȘTE ȘI iPhone are mai mulți utilizatori decât toate smartphone-urile cu Android la un loc în SUA

AirPods Pro 2 vor folosi un nou procesor dezvoltat intern de Apple și vor oferi o calitate mai bună a sunetului. În acest scop, viitoarele căști vor dispune fie de codecul ALAC (Apple Lossless Audio Codec), fie de versiunea 5,2 de Bluetooth.

În cazul în care se adeverește prima variantă, înseamnă că AirPods Pro 2 nu vor mai folosi Bluetooth. Dată fiind strategia Apple din ultimii ani, nu este deloc exclusă renunțarea la Bluetooth în favoarea unei tehnologii proprii.

De asemenea, se pare că AirPods Pro 2 vor avea un design nou, similar celui folosit de căștile Beats Fit Pro. Carcasa acestora va emite un sunet atunci când utilizatorul o caută pe rețea Find My.

Dincolo de iPhone 14 și AirPods Pro 2, este de așteptat ca în cadrul evenimentului din 7 septembrie compania americană să prezinte și o nouă serie de Apple Watch.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods pro 2
casti