Apple are mai puțin de o lună la dispoziție pentru a pune în aplicare decizia instanței din procesul cu Epic

Apple are mai puțin de o lună la dispoziție pentru a pune în aplicare decizia instanței din procesul cu Epic
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 nov 2021

Cererea de suspendare a decizie din procesul Apple vs. Epic, care prevede că producătorul iPhone-ului trebuie să permită dezvoltatorilor să folosească link-uri sau butoane către opțiuni externe de plată, a fost respinsă de judecătorul Yvonne Gonzalez Rogers.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Cererea Apple a fost făcută după o citire selectivă a deciziei, cu ignorarea faptelor care au susținut-o” scrie în noua decizie a judecătorului.

Apple a depus cererea de suspendare susținând că are nevoie de mai mult timp pentru a pune în aplicare decizia, care presupune rescrierea secțiunii din regulament care interzicea dezvoltatorilor să facă trimiteri către alte sisteme de plată.

Laptopurile Apple au înregistrat vânzări record CITEȘTE ȘI Laptopurile Apple au înregistrat vânzări record

Judecătorul a fost sceptic privind cererea Apple și pentru că gigantul american vroia suspendarea pe termen nedefinit a deciziei.

Cu suspendarea respinsă, Apple are până pe 9 decembrie să pună în aplicare decizia judecătorului.

Apple a anunțat deja că va face apel pentru a obține o suspendare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
epic