Apple extinde finanțarea fără dobândă prin Apple Card

Apple extinde finanțarea fără dobândă prin Apple Card
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 iun 2020

Apple va vinde în rate și fără dobândă mai multe produse, prin Apple Card. Alături de iPhone, pot fi achiziționate astfel iPad, Mac, AirPods și altele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Lansat în decembrie 2019 pentru iPhone, Apple Card poate fi acum folosit și pentru achiziționarea altor produse Apple, dupe ce compania a extins valabilitatea și la alte produse proprii.

Noile opțiuni Apple Card variază în funcție de produs, cu rate de 6 sau 12 luni, însă au în comun același lucru: nu este percepută dobândă.

Traficul de internet și date a crescut în medie cu 26%, în cele două luni ale stării de urgență CITEȘTE ȘI Traficul de internet și date a crescut în medie cu 26%, în cele două luni ale stării de urgență

Produsele mai scumpe, precum laptopurile și tabletele vor putea fi achiziționate în 12 rate. Cele mai ieftine, cum sunt căștile, vor fi cumpărate în 6 rate.

Astfel, o pereche de AirPods Pro cumpărată în 6 rate va avea o rată lunară de 41,5 dolari pe lună. Un MacBook Pro, luat în 12 rate, va avea o rată de 199,91 dolari.

Dincolo de rate și lipsa dobânzii, Apple Card include și un 3% cash back. Utilizatorii vor primi înapoi 3% din banii cu care achiziționează produsele Apple în acest fel.

Deocamdată, Apple Card este disponibil doar în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
card
iphone
ipad