Apple lansează Fitness+ pe 14 decembrie

Apple lansează Fitness+ pe 14 decembrie
scris 9 dec 2020

Fitness+, serviciul de sport cu acces la cursuri video produse de instructori, pe care Apple l-a anunțat când a lansat noile iPhone-uri, va fi disponibil de luni în câteva țări.

Apple anunță că cel mai nou serviciu al companiei, Fitness+, va fi disponibil din 14 decembrie. Doar un număr redus de țări vor avea acces la acesta de luni: Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie și Irlanda.

Producătorul iPhone-ului nu spune când va deveni disponibil Fitness+ și în alte țări, însă este previzibilă o lansare globală a acestuia undeva în cursul anului viitor.

Procesoarele Apple vor fi mult mai rapide decât cele mai performante procesoare produse de Intel CITEȘTE ȘI Procesoarele Apple vor fi mult mai rapide decât cele mai performante procesoare produse de Intel

Fitness+ este un serviciu de sport pe bază de abonament, care facilitează utilizatorilor acces la cursuri video realizate de instructori de fitness, cu un set bogat de facilități care implică dispozitivele Apple.

În cadrul serviciului există cursuri pentru o serie întreagă de activități, de la mers pe bicicletă și exerciții de forță, până la Yoga și dans. Conform descrierii oficiale, pentru majoritatea exercițiilor utilizatorii nu au nevoie decât de un set de gantere.

Apple promite adăugarea de noi și noi cursuri în fiecare săptămână.

Printre facilitățile de natură tehnică ale serviciului, alături de selectarea melodiilor redate în timpul exercițiilor, se numără sincronizarea datelor între Apple Watch și Apple TV, iPad sau iPhone. Asta permite utilizatorilor să vadă pe un ecran mai mare parametrii organismului în timpul activităților sportive.

Fitness+, care este disponibil în cadrul aplicației Fitness, costă 10 dolari pe lună sau 80 de dolari pe an, fiind și parte a unei versiuni a pachetului de servicii Apple One care costă 30 de dolari pe lună și oferă acces și la alte servicii, precum Apple Music sau Apple TV+.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
fitness+
sport