Apple lansează iOS 13.2 și iPad OS 13.2

Apple lansează iOS 13.2 și iPad OS 13.2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 oct 2019

Apple continuă avalanșa de update-uri pentru iOS 13, lansând deja un al doilea update major pentru sistemul de operare de la a cărui lansare nu au trecut încă două luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

iOS 13.2 și iPad OS 13.2 activează funcția Deep Fusion a camerei foto. Deep Fusion este un sistem de procesare a imaginii care folosește învățarea mecanică pentru a îmbunătății calitatea fotografiilor.

Această tehnologie procesează imaginile pixel cu pixel pentru a îmbunătății detaliile și texturile, reducând nivelului de zgomot.

Deep Fusion va intra în acțiune automat pe iPhone-urile lansate de Apple anul acesta, iar efectele vor fi vizibile în special la fotografiile realizate în condiții de lumină insuficientă.

Elevii din medii defavorizate primesc mini PC-uri și cursuri de programare din partea Asociației unPi pentru Școlari CITEȘTE ȘI Elevii din medii defavorizate primesc mini PC-uri și cursuri de programare din partea Asociației unPi pentru Școlari

Acest update introduce suport și pentru noile căști lansate de Apple, AirPods Pro, pentru care au fost introduse în Control Center opțiuni legate de sistemul de reducere a zgomotului.

Alături de numeroase emoji-uri noi, iOS 13.2 și iPad OS 13.2 includ și promisele opțiuni privind istoricul salvat de Siri, inclusiv ștergerea acestuia.

De asemenea, pentru a doua generație de AirPods și Beats Pro, Siri poate acum să citească mesajele primite fără deblocarea telefonului.

Dincolo de toate funcțiile noi, există și o listă lungă de bug-uri rezolvate de versiunea 13.2.

viewscnt
Afla mai multe despre
ios
ipad os
apple