Apple lansează iOS 16 în beta public

Apple lansează iOS 16 în beta public
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2022

După mai multe versiuni beta dedicate exclusiv dezvoltatorilor, Apple lansează prima versiune beta publică de iOS 16, ce poate fi instalată și testată de orice posesor de iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a deschis accesul publicului larg la varianta beta de iOS 16, pas ce va contribui la creșterea numărului celor care testează cea mai nouă versiune a sistemului de operare și va ajuta Apple să identifice mai multe eventuale probleme.

Utilizatorii interesați trebuie să se înroleze în Apple Beta Software Program și să urmeze un set scurt de instrucțiuni pentru a-și înscrie telefonul în programul beta și, apoi, pentru a descărca și instala sistemul de operare.

FOTO Imagini cu următorul smartwatch Samsung au apărut cu o lună înainte de lansare CITEȘTE ȘI FOTO Imagini cu următorul smartwatch Samsung au apărut cu o lună înainte de lansare

Cei care se lovesc de bug-uri sau se răzgândesc, pot opta să iasă din programul de testare și să revină la ultima versiune stabilă de iOS.

iOS 16 va aduce mai multe noutăți notabile, în frunte cu un lockscreen care oferă un anumit nivel de personalizare și îmbunătățiri pentru notificări și Focus Mode. Mesajele trimise cu aplicația Messages vor putea fi editate și chiar rechemate, iar aplicația Mail va permite trimiterea programată și setarea unor alerte pentru revenirea la anumite e-mail-uri.

În același timp cu iOS 16, sunt lansate versiunile beta publice și pentru celelalte sisteme de operare ce urmează a fi lansate de Apple în toamnă - iPadOS 16, macOS Ventura, tvOS 16, watchOS 9 și HomePod Software 16.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 16
beta