Apple lansează serviciul Apple Pay Later

Apple lansează serviciul Apple Pay Later
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mar 2023

După mai multe amânări, puse de surse din industrie pe seama problemelor tehnice, producătorul iPhone-ului lansează serviciul Apple Pay Later.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

La nouă luni distanță de când a anunțat Apple Pay Later în cadrul conferinței WWDC 2022, Apple lansează acum, într-un format limitat, serviciul prin care utilizatorii pot alege să facă plăți în rate.

Apple Pay Later poate fi folosit pentru a plăti în rate sume cuprinse între 50 și 1.000 de dolari, fie că este vorba de plăți online sau de microtranzacții făcute pe dispozitivele companiei la comercianți care au suport pentru Apple Pay.

iOS 16.4 aduce mai multe îmbunătățiri pentru iPhone-uri CITEȘTE ȘI iOS 16.4 aduce mai multe îmbunătățiri pentru iPhone-uri

Utilizatorii pot aplica pentru împrumut în cadrul aplicației Wallet, unde trebuie să spună de ce sumă de bani au nevoie și să accepte condițiile. După asta, în pagina de plată a produsului sau serviciului cumpărat, utilizatorii vor vedea opțiunea „Pay Later”.

Aceeași aplicație Wallet îi va arăta utilizatorului ratele pe care le are de plătit și termenul acestora.

Pentru început, serviciul este disponibil doar unui număr restrâns de utilizatori din Statele Unite, iar Apple nu a oferit deocamdată informații despre planurile de extindere a disponibilității.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
pay later