Apple mizează pe succesul iPhone 15 Pro Max pentru creșterea profitului

Apple mizează pe succesul iPhone 15 Pro Max pentru creșterea profitului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 aug 2023

Cel mai scump model al viitoarei serii de smartphone-uri Apple, iPhone 15 Pro Max, s-ar putea bucura de o cerere mare, care să aducă mai mult profit producătorului american.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple este foarte optimistă în privința cererii pentru modelul de top al seriei iPhone 15. Conform analistului chinez Ming-Chi Kuo, compania crede că iPhone 15 Pro Max va ajunge la o cotă de 35-40% din totalul vânzărilor ce vor fi realizate de viitoare serie.

Bazându-se pe această estimare internă, Apple va livra undeva între 10% și 20% mai multe modele Pro Max din seria iPhone 15 decât a făcut-o anul trecut în cazul iPhone 14.

Apple pregătește primul upgrade major pentru iPad Pro CITEȘTE ȘI Apple pregătește primul upgrade major pentru iPad Pro

Pentru a crea cerere pentru iPhone 15 Pro Max, acesta va fi dotat cu mai multe facilități exclusive decât a avut vreodată un Pro Max din seriile anterioare.

Dintre toate funcțiile exclusive, Apple se pare că se bazează cel mai mult pe noua cameră cu lentile periscop. Aceata va oferi un zoom optic de 5X sau 6X, față de 3X, cât oferă modelele actuale.

Noua serie iPhone 15 este doar la câteva săptămâni distanță de prezentarea oficială, unele surse înaintând data de 12 septembrie pentru evenimentul de lansare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15 pro max