X testează facilități de angajare pentru companii

X testează facilități de angajare pentru companii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 aug 2023

Platforma socială X, cunoscută mulți ani drept Twitter, a lansat în beta o funcționalitate prin care companiile care plătesc abonament pot căuta candidați pentru posturile disponibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După ce indicii despre posibile facilități pentru companii legate de căutarea angajaților au fost descoperite recent în codul platformei, X anunță acum lansarea oficială, în stadiu beta, a acestora.

Noile facilități sunt grupate sub ceea ce platforma numește X Hiring și, conform descrierii oficiale, permit companiilor să găsească candidați pentru posturile neocupate.

Fondul Veritas Capital a făcut o ofertă de cumpărare a BlackBerry CITEȘTE ȘI Fondul Veritas Capital a făcut o ofertă de cumpărare a BlackBerry

X Hiring este acum disponibil unui număr redus de companii și va putea fi folosit pe viitor de toate companiile care plătesc pentru abonamentul vândut de platforma deținută de Elon Musk.

Prin intermediul acesteia, X va intra în concurență cu LinkedIn, deținută de Microsoft, dar și cu alte portaluri dedicate căutării locurilor de muncă.

Pentru X, noua funcționalitate se încadrează în planului lui Elon Musk, de a crea o super aplicație, care înglobează o mulțime de produse, inclusiv financiare, care sunt disponibile pe bază de abonament.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
joburi
companii
elon musk