Apple păstrează nivelul de producție pentru viitoarea versiune de iPhone

Apple păstrează nivelul de producție pentru viitoarea versiune de iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 mai 2022

iPhone 14 va fi produs în același volum precum iPhone 13, ceea ce arată și că Apple nu vede cu optimism situația economică din următorul an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple ar fi comandat furnizorilor producerea a 220 de milioane de iPhone-uri din seria pe care o va lansa la toamnă, scrie Bloomberg. Este exact același volum folosit anul trecut pentru iPhone 13.

Asta înseamnă că Apple crede că vânzările de iPhone 14 vor fi aproximativ la același nivel cu seria lansată anul trecut, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Apple: Aplicațiile de iPhone au avut venituri de 643 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Apple: Aplicațiile de iPhone au avut venituri de 643 de miliarde de dolari

Analiștii, însă, credeau că Apple va suplimenta producția cu 20 de milioane și va comanda 240 de milioane de unități de iPhone 14. Diferența ar putea duce la scăderea ușoară a valorii acțiunilor.

iPhone 14 este înconjurat de zvonuri contradictorii privind bretonul. Există surse care susțin că bretonul va dispărea, în vreme ce majoritatea surselor cred că acesta doar va fi micșorat în cazul iPhone 14, urmând să dispară complet anul viitor.

Din câte se pare Apple va aduce o modificare importantă componenței seriei iPhone 14. Va dispărea versiunea Mini, cu ecran de 5,4 inch, care va fi înlocuită de iPhone Max (diferit de iPhone Pro Max), cu ecran de 6,7 inch.

Seria iPhone 14 va fi prezentată oficial în toamnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone