Asus a prezentat smartphone-ul Zenfone 9

Asus a prezentat smartphone-ul Zenfone 9
scris 30 iul 2022

Într-o mutare rară pe piața smartphone-urilor din ultima decadă, Asus lansează un terminal care este mai mic decât versiunea anterioară.

În general, producătorii lansează smartphone-uri din ce în ce mai mari, de la an la an, iar dimensiunea a ajuns să fie promovată ca un element premium - smartphone-urile mai mari fiind, de obicei, și mai puternice.

Cu un ecran de 5,9 inch, Zenfone 9 vine contra curentului și este mai compact decât Zenfone 8. Ecranul OLED are o rezoluție de 1.080 x 2.400 pixeli, suport HDR10+ și o rată maximă de refresh de 120Hz.

Livrările de smartphone-uri au coborât la cel mai redus nivel din ultimii doi ani CITEȘTE ȘI Livrările de smartphone-uri au coborât la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Modulul foto de pe spatele telefonului este compus din două camere. Camera principală are 50MP cu f/1.9 și beneficiază de un sistem hibrid de stabilizare pe 6 axe, care ar trebui să fie de trei ori mai eficient decât sistemele obișnuite de stabilizare.

A doua cameră este ultra-wide și are 12MP, la fel ca și camera frontală. Toate cele trei camere folosesc senzori Sony.

Bazat pe un chipset Snapdragon 8+ Gen 1, smartphone-ul cu Android 12 va fi disponibil în trei versiuni, cu 8/128GB, 8/256G2B și 16/256GB memorie RAM și spațiu de stocare. Bateria din dotare are o capacitate de 4.300mAh.

Zenfone 9 va costa de la 3.900 de lei și va beneficia de două update-uri majore de Android și doi ani de update-uri de securitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
smartphone
zenfone 9