Atos, cu operațiuni și în România, a încheiat un parteneriat de cybersecurity cu NATO

Atos, cu operațiuni și în România, a încheiat un parteneriat de cybersecurity cu NATO
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2018

Grupul francez Atos, furnizor de servicii digitale cu operațiuni inclusiv în România, unde are peste 2.000 de angajați, a încheiat un parteneriat de cybersecurity cu NATO.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În luna februarie, Atos a fost desemnată de Comisia Europeană și Agenția Spațială Europeană să conducă noul consorțiu format din companiile DLR, e-Geos, EOX, GAF, Sinergise, Spacemetric, Thales Alenia Space și T-Systems.

Atos SE (Societate Europeană) este lider în domeniul serviciilor digitale, cu venituri anuale de circa 13 miliarde de euro și aproximativ 100.000 de angajați în 73 de țări.

VIDEO Mate 20 X este un smartphone mai mare decât unele tablete. De când va fi disponibil și cât va costa CITEȘTE ȘI VIDEO Mate 20 X este un smartphone mai mare decât unele tablete. De când va fi disponibil și cât va costa

În luna ianuarie 2018 , Atos România s-a confruntat cu o potențială grevă din partea angajaților nemulțumiți de negocierile privind noul contract colectiv de muncă. Aproximativ jumătate din cei circa 2.100 de angajați urmau să intre în grevă de avertisment, însă reprezentanții sindicatului și conducerea companiei au ajuns ulterior la un acord privind salariile.

viewscnt
Afla mai multe despre
atos
nato