Atrăgând bani de la eMAG, compania Zitec deschide un birou la Brașov și angajează programatori

Atrăgând bani de la eMAG, compania Zitec deschide un birou la Brașov și angajează programatori

FOTO: Alexandru Lăpușan, CEO și Fondator Zitec

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2017

Zitec, unul dintre principalii producători români de aplicații online, deschide biroul din Brașov și vrea să angajeze 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing, pe toate nivelurile de experiență.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul sediu Zitec are o suprafață de 155 metri pătrați și este situat la etajul 1 al Clădirii Neorama. Tranzacția a fost realizată prin intermediul iAdvise, companie de consultanță imobiliară din Brașov.

În cadrul biroului din Brașov activează în prezent o echipă formată din 6 persoane, iar pentru următorul an compania și-a propus să continue procesul de recrutare și să angajeze 20 de dezvoltatori software și specialiști în Digital Marketing, pe toate nivelurile de experiență.

EXCLUSIV Confirmare operațiune: Telekom preia Telemobil, Germanos și Sunlight, fuziunea devine efectivă din 1 decembrie CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Confirmare operațiune: Telekom preia Telemobil, Germanos și Sunlight, fuziunea devine efectivă din 1 decembrie

“Brașov este primul oraș din țară unde deschidem un birou permanent în plus față de cel din București și continuăm astfel să mărim echipa Zitec, care include în acest moment peste 160 de colegi. În Brașov vom căuta atât programatori, QA, specialiști în Digital Marketing, cât și alte roluri importante pentru noi. Nu va exista o diferență față de structura din București”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Fondator Zitec.

Compania este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de online marketing. Zitec a avut o cifră de afaceri de 4 milioane euro în 2016 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda. Printre clienții din România se află PayU, Flanco, Amadeus, Depanero, Vector Watch, Noriel, Prețuri Pentru Tine sau Network One Distribution.

La începutul acestui an, Zitec a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odată cu această investiție, Zitec are în plan o extindere accelerată pe piață, prin creșterea echipei, deschiderea de birouri în provincie, formarea unui departament specializat în fonduri europene și granturi, precum și activități susținute de creștere a portofoliului de clienți în Europa de Vest și SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
zitec
programatori
emag