Au crescut timpii de livrare a comenzilor pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max

Au crescut timpii de livrare a comenzilor pentru iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2022

Apple a emis o informare oficială prin care își înștiințează clienții că vor trebui să aștepte mai mult livrările dacă au comandat unul dintre cele două modele de top ale noii serii de iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Comenzile de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max au timpi de așteptare mai mari pentru comenzi, anunță Apple într-un comunicat oficial în care vorbește despre cererea mare pentru cele două modele.

Apple mai spune că se așteaptă să primească de la furnizori un volum mai mic de unități, ceea ce pare să aibă legătură cu cele mai recente evenimente din Zhengzhou.

Galaxy S23 ar urma să fie lansat în februarie CITEȘTE ȘI Galaxy S23 ar urma să fie lansat în februarie

Parcul industrial din Zhengzhou a fost închis recent, din cauza creșterii cazurilor de COVID-19. Aici operează cea mai avansată fabrică Foxconn care produce iPhone-uri.

Aceste restricții ar putea avea un impact negativ asupra producției de iPhone-uri, care ar putea să scadă până la 30% din această cauză, scrie Reuters.

Apple încearcă să diversifice producția, mutând o parte din infrastructură în alte țări, însă, acest proces este de durată și vor trece mulți ani până când Apple va deveni mai puțin dependentă de China.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
apple
foxconn
iphone 14 pro
iphone 14 pro max