Elon Musk promite postări mai lungi pe Twitter

Elon Musk promite postări mai lungi pe Twitter
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 nov 2022

Twitter va permite utilizatorilor să posteze texte mai lungi, spun Elon Musk, care mai promite și alte îmbunătățiri pentru platforma socială pe care a cumpărat-o recent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Elon Musk a anunțat că Twitter va include pe viitor o formă prin care utilizatorii să poată scrie mai mult text, pentru ca cei care au mai mult de spus să nu mai fie nevoiți să apeleze la capturi de ecran cu texte scrise în Notepad.

Noul șef al Twitter nu a spus cum exact se va procesa în acest caz, însă, a lăsat de înțeles că facilitatea ar putea semăna cu Facebook Notes. În prezent, Twitter impune o limită de 280 de caractere.

Musk: Twitter a înregistrat ”o scădere masivă a veniturilor” din cauza agențiilor de publicitate care au întrerupt cheltuielile pe platforma de socializare CITEȘTE ȘI Musk: Twitter a înregistrat ”o scădere masivă a veniturilor” din cauza agențiilor de publicitate care au întrerupt cheltuielile pe platforma de socializare

Această facilitate era testată de Twitter încă dinainte ca Elon Musk să devină proprietarul companiei, astfel că deja unii îl acuză pe noul proprietar Twitter că își asumă idei care nu-i aparțin.

Musk mai spune că se lucrează și la instrumente de monetizare pentru creatorii de conținut, instrumente care vor avea în vedere toate formele de conținut.

În fine, Elon Musk promite și îmbunătățirea funcției de căutare din cadrul platformei, despre care spune că-i amintește de Infoseek din 1998.

Toate aceste îmbunătățiri, alături de transformarea abonamentului Twitter Blue, se vor face cu jumătate din forța de muncă de până acum, după ce s-a decis disponibilizarea a 50% din angajații companiei.

Fostul CEO Jack Dorsey a avut o postare interesantă și, totodată, elegantă în acest sens. Acesta și-a asumat răspunderea și și-a cerut scuze pentru situația actuală, spunând că el a crescut prea repede compania și numărul de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter