Avans subsanțial al business-ului din România al R Systems Europe. Compania face angajări

Avans subsanțial al business-ului din România al R Systems Europe. Compania face angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2023

R Systems, furnizor american de servicii de tehnologie digitală, a înregistrat anul trecut în România o cifră de afaceri de 22,79 milioane de euro. Față de 2021, când totalul vânzărilor din România s-a situat la 17,4 milioane de euro, creșterea a fost de 33%. Comparativ cu anul 2017, creșterea cifrei de afaceri în România a fost de 70%. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În privința echipei, R Systems se apropie de 500 de angajați în Europa, după ce anul trecut a înregistrat o creștere de aproape 10%. În România, echipa s-a extins cu 7,5% la începutul lui 2023 față de ianuarie 2022, numărul angajaților din România reprezentând 60% din totalul echipei europene a companiei.

Meta Platforms ar putea lansa o nouă platformă de socializare cu care să atace dominația Twitter CITEȘTE ȘI Meta Platforms ar putea lansa o nouă platformă de socializare cu care să atace dominația Twitter

„Deși anul 2022 a fost marcat de incertitudini pentru mai multe sectoare economice, la R Systems Europe ne-am menținut ritmul de creștere, fiind avantajați de interesul ridicat pentru soluțiile de digitalizare, atât din partea clienților noștri tradiționali, din industria telecom, cât și din partea companiilor din alte domenii”, a declarat Raluca Rusu, CEO R Systems în Europa.

Pentru a-și susține ritmul de creștere, în 2023 și în anii următori, R Systems Europe continuă căutările de specialiști IT, în România planurile sale de recrutare având în vedere atragerea de 70-80 noi colegi în echipă, în principal fiind vorba de experți în inginerie și arhitectură software în domenii precum cloud, automatizare, DevOps, telecom, RPA, AI/ML.

R Systems a realizat o cifră de afaceri de 26,8 milioane de euro pentru business-ul său din Europa.

R Systems Europe face parte din grupul R Systems International, cu sediul central în EI Dorado Hills, California, având o echipă de peste 4.400 de angajați. În 2022, R Systems International a înregistrat o cifră de afaceri de 193,2 milioane de dolari, profitul net fiind de 17,8 milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
r systems europe
tehnologie digitală