Blue Screen of Death redevine albastru

Blue Screen of Death redevine albastru
scris 17 nov 2021

Emblematicul ecranul albastru afișat la erorile grave din Windows va fi, din nou, albastru, după ce, pentru o scurtă perioadă de timp, a folosit un fundal negru.

La patru luni distanță de când a schimbat fundalul ecranului BSOD din albastru în negru, Microsoft se răzgândește și decide să revină la tradiționalul albastru.

Pentru cele patru luni, cât a avut fundal negru, mesajul de eroare din Windows s-a numit Black Screen of Death, acum revenind la vechea denumire, Blue Screen of Death.

Amazon lansează o aplicație de MacOS pentru Prime Video CITEȘTE ȘI Amazon lansează o aplicație de MacOS pentru Prime Video

Revenirea la un fundal albastru va avea loc cu ocazia următorului update pentru Windows 11, care va fi lansat în zilele următoare.

Microsoft nu spune de ce a decis să revină la albastru, însă cea mai solidă presupunere este legată de faptul că, de la trecerea la fundalul negru, serviciile de suport au întâmpinat dificultăți în a comunica cu clienții legat de tipul de erori întâmpinate.

BSOD introdus în Windows 3.0, ca o modalitate de a ajuta în diagnosticarea erorilor de memorie și a problemelor de compatibilitate hardware.

viewscnt
Afla mai multe despre
bsod
windows
microsoft