Casca Vision Pro nu poate fi localizată cu Find My

Casca Vision Pro nu poate fi localizată cu Find My
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 feb 2024

Noua și scumpa cască de realitate virtuală lansată de Apple nu poate fi monitorizată de proprietar prin intermediul rețelei Find My, ceea ce o poate transforma într-o țintă prioritară pentru hoți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Posesorii recent lansatei căști de realitate virtuală Vision Pro ar trebui să aibă grijă să nu o piardă sau să nu le fie furată, întrucât nu o vor putea găsi prin Find My.

Vision Pro are, majoritatea elementelor necesare localizării cu ajutorul rețelei Find My, inclusiv Bluetooth și Wi-Fi. Însă, spre deosebire de alte dispozitive Apple, nu are o baterie integrată.

Șeful Apple confirmă dezvoltarea mai multor instrumente de AI CITEȘTE ȘI Șeful Apple confirmă dezvoltarea mai multor instrumente de AI

Aceasta făcea posibilă localizarea dispozitivelor pierdute sau furate timp de câteva ore după descărcarea bateriei principale.

Fără o baterie integrată, Vision Pro nu mai poate fi localizată în rețeaua Find My din momentul în care este scos cablul de alimentare.

Pentru că este un produs scump, costând 3.500 de dolari în Statele Unite, Vision Pro ar putea deveni astfel o țintă preferată pentru hoți.

Apple a introdus, totuși, unele măsuri de securitate. Casca nu funcționează decât cu un singur cont de utilizator, iar ștergerea datelor și folosirea altui cont necesită logarea cu Apple ID.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro
vr
find my