Ce produse va prezenta Samsung astăzi

Ce produse va prezenta Samsung astăzi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2022

Samsung organizează astăzi un nou eveniment sub egida Unpacked, în cadrul căruia va prezenta două noi smartphone-uri pliabile și, foarte probabil, alte dispozitive.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor fi, cu siguranță, vedetele evenimentului transmis online în seara zilei de 10 august. Cele două reprezintă a patra generație de telefoane pliabile cu abordări diferite - dacă Fold se deschide precum o carte, Flip preia modul de pliere de la telefoanele cu clapetă.

Galaxy Z Fold 4, care nu este așteptat să aducă schimbări pe partea de design, ar urma să aibă un ecran intern de 7,6 inch și unul extern de 6,2 inch, conform Ice Universe.

Oppo și OnePlus au oprit vânzările în Germania CITEȘTE ȘI Oppo și OnePlus au oprit vânzările în Germania

Pe partea foto vor exista trei camere. Alături de camera principală de 50MP, va mai exista o cameră ultra-wide de 12MP și una tele de 10MP care va oferi un zoom optic 3X.

La interior, alături de chipset-ul Snapdragon 8 Plus Gen 1 va funcționa un modul de 12GB de memorie RAM și 256/512GB spațiu de stocare.

Galaxy Z Flip 4 se pare că va fi un upgrade (foarte) minor la versiunea de anul trecut, cu care va semăna izbitor din multe puncte de vedere. Ecranul extern se pare că va avea 2 inch (în loc de 1,9 inch), iar capacitatea bateriei va crește la 3.700mAh.

Alături de cele două smartphone-uri, este de așteptat ca Samsung să mai lanseze seria de smartwatch-uri Galaxy Watch 5 și căștile wireless Galaxy Buds Pro 2.

Noua serie va avea două modele - Watch 5 și Watch 5 Pro - care vor fi lipsite de controller-ul rotativ cu care utilizatorii s-au obișnuit și pe care au ajuns să-l aprecieze. Printre facilitățile așteptate de la aceste ceasuri se numără o încărcare mai rapidă și suport pentru Google Assistant.

Căștile Galaxy Buds Pro 2 sunt așteptate să aducă un sistem mai bun de estompare o zgomotelor, certificare IPX7 pentru rezistență la apă, Bluetooth 5.3 și o autonomie de până la 8 ore (29 de ore cu ajutorul carcasei).

Rămâne de văzut care vor fi prețurile noilor dispozitive Samsung și când vor fi acestea lansate pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
unpacked
galaxy z fold 4
galaxy z flip 4
galaxy watch 5
galaxy buds pro 2