WhatsApp crește perioada de grație pentru ștergerea mesajelor

WhatsApp crește perioada de grație pentru ștergerea mesajelor
scris 9 aug 2022

În loc de puțin peste o oră, utilizatorii WhatsApp vor putea să șteargă mesajele și la mai bine de două zile după ce le-au trimis.

WhatsApp a implementat o modificare în ceea ce privește funcția de ștergere a mesajelor trimise din greșeală, crescând semnificativ timpul avut la dispoziție de utilizatori după apăsarea butonului de trimitere.

Până acum, un mesaj trimis putea fi șters în cel mult o oră, 8 minute și 16 secunde. După trecerea acestui interval de timp, opțiunea de ștergere a mesajului dispărea.

Acum, cu noua modificare, perioada de grație crește la două zile și 12 ore sau 60 de ore în total.

Timpul mediu de folosire a aplicațiilor mobile trece de 5 ore pe zi în unele țări. Cele mai folosite aplicații CITEȘTE ȘI Timpul mediu de folosire a aplicațiilor mobile trece de 5 ore pe zi în unele țări. Cele mai folosite aplicații

Aplicațiile de chat au politici diferite în ceea ce privește funcția de ștergere a mesajelor, alegând perioade de grație mai mari, mai mici sau chiar deloc. Telegram, de exemplu, nu impune o limită în acest sens, mesajul putând fi șters oricând după trimitere.

Apple, pe de altă parte, este mult mai strictă în această privință. Funcția de ștergerea a mesajelor din iMessage, care urmează a fi lansată cu iOS 16, va fi disponibilă numai două minute după trimitere.

Noua perioadă de grație din WhatsApp se aplică atât mesajelor private, cât și celor trimise pe grupurile de discuții. Pentru acestea din urmă, WhatsApp lucrează la o funcție care va permite administratorilor să șteargă mesajele membrilor unui grup.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
comunicare
chat
aplicație