Cegeka România - am avut un alt an fantastic. Compania a decis să înființeze birouri satelit în toată România și în Republica Moldova

Cegeka România - am avut un alt an fantastic. Compania a decis să înființeze birouri satelit în toată România și în Republica Moldova

Lucian Butnaru - Country Director, Cegeka România

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2022

Cegeka România, furnizor de soluții IT&C cu sediul central în Belgia, a încheiat anul financiar 2021 cu o cifră de afaceri consolidată de 744 de milioane de euro: aceasta reprezintă o creștere de 16% față de anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Cegeka România a avut un alt an fantastic. Am obținut o creștere de 17,9 % față de 2020, demonstrând stabilitatea și adaptabilitatea noastră în fața turbulențelor economice și a crizelor continue din domeniul sănătății", a declarat Lucian Butnaru - Country Director, Cegeka România.

China a ordonat platformelor de internet să intensifice supravegherea modului în care minorii folosesc serviciile de streaming live CITEȘTE ȘI China a ordonat platformelor de internet să intensifice supravegherea modului în care minorii folosesc serviciile de streaming live

Și în 2021, compania s-a concentrat în principal pe sectorul bancar și asigurări, retail, logistică, telecomunicații și imobiliare. Cegeka România oferă soluții IT complete end-to-end pentru acești clienți, în special, în ceea ce privește dezvoltarea de aplicații și servicii profesionale. Anul trecut, compania a depășit și pragul de 700 de angajați și a fost recunoscută ca fiind unul dintre cei mai buni angajatori din domeniul IT din România.

Pentru a-și extinde amprenta în regiune și a avea acces la noi talente, Cegeka România a decis să înființeze birouri satelit în toată România și în Republica Moldova. "Obiectivele noastre pentru 2022 sunt ambițioase: ne așteptăm să creștem cu 28%, ceea ce înseamnă că vom avea nevoie de cele mai bune talente disponibile. Plănuim să angajăm cel puțin 200 de persoane în România în acest an și 75 în Republica Moldova. Suntem încrezători că acest concept de birou satelit, combinat cu o mentalitate modernă de lucru hibrid, ne va ajuta să atingem acest obiectiv strategic de business", a adăugat Lucian Butnaru.

Cu peste 5.500 angajați la nivel de grup în Europa, dintre care peste 750 în România și Moldova, Cegeka este prezentă pe piață românească din 2011. 

Cegeka este un grup de IT cu sediul central în Hasselt, Belgia, un al doilea sediu în Olanda și operațiuni în alte zece țări europene, toate conduse prin antreprenoriat și leadership local.

viewscnt
Afla mai multe despre
cegeka românia
it