Chrome este cel mai rapid browser web pentru Mac, spune Google

Chrome este cel mai rapid browser web pentru Mac, spune Google
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2022

Google a actualizat browser-ul Chrome la versiunea 99 și spune că acesta a devenit cel mai rapid browser pentru Mac-uri, fiind mai rapid inclusiv decât Safari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Chrome 99 este mai rapid decât Safari, pretinde Google, imediat după lansarea unei noii versiuni a propriului browser, la care au fost aduse optimizări importante pentru sistemele Apple.

Conform Google, Chrome este acum cu 7% mai rapid decât Safari pe Mac-uri, devenind, astfel, cel mai rapid browser disponibil pe Mac OS.

Oppo se laudă cu un telefon care se va încărca în 15 minute CITEȘTE ȘI Oppo se laudă cu un telefon care se va încărca în 15 minute

Performanța a fost măsurată pe un benchmark realizat de Apple și este cu atât mai notabilă cu cât luptă cu Apple pe terenul acestuia, Apple făcând optimizări speciale pentru propriile aplicații inclusiv la nivel de sistem de operare.

Sporul de performanță al lui Chrome este vizibil pe noile Mac-uri, cu procesoare M1, dezvoltate intern de Apple.

Problema lui Chrome, însă, nu a fost niciodată viteza, ci consumul de resurse. Google ar trebui, mai degrabă, să se concentreze pe reducerea acestui consum, care scade autonomia laptopurilor pe care rulează.

viewscnt
Afla mai multe despre
chrome
browser
mac
google