Compania japoneză de outsourcing Pole To Win International și-a deschis sediu în București

Compania japoneză de outsourcing Pole To Win International și-a deschis sediu în București
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 4 oct 2016

Compania japoneză de outsourcing Pole To Win International (PTWI), fondată în Japonia în 1994, a deschis primul său sediu din București, consolidându-și astfel poziția, cu peste 30 de sedii la nivel mondial. Noul birou va avea, pentru început, 20 de angajați, dar ar putea depăși 100 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

PTWI București va furniza serviciile de bază ale companiei-mamă, incluzând asistență clienți, servicii de asigurare a calității funcționale, de traducere localizată și suport software.

Noul sediu al PTWI din București are peste 720 metri pătrați  și este situat în clădirea Anchor Plaza.

“Pole To Win își continuă extinderea în țări cu mult potential, ca parte integrantă a strategiei de dezvoltare globală. Am identificat Bucureștiul ca fiind o zonă cheie pentru noi în Europa de Est, datorită culturii, comunității mari de gaming și pasionați de tehnologie din oraș, precum și posibilităților de dezvoltare continuă. (…) Noua zonă din București fiind a treia din rețeaua europeană”, a declarat Deborah Kirkham, Președinte și COO în cadrul PTWI. 

România urcă în topul destinațiilor pentru companiile de outsourcing, depășind Ucraina, Cehia și Ungaria CITEȘTE ȘI România urcă în topul destinațiilor pentru companiile de outsourcing, depășind Ucraina, Cehia și Ungaria

În procesul de stabilire pe piața locală, Pole to Win a fost asistată de compania GRIFFES.

“Companiile nou-intrate în România caută, în primul rând, o soluție locală pentru business-ul lor, cu cerințe și întindere globală, iar în al doilea rând, metode testate de stabilizare și creștere. Jumătate din succesul unui astfel de proiect constă în alegerea zonei potrivite, iar cealalta jumătate în alegerea partenerilor pe termen lung”, susține Andreea Păun, Managing Partner GRIFFES.

Pole To Win International este furnizor de servicii digitale si media la nivel international, avand peste 4.000 de angajati in cele peste 30 de studiouri la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
pole to win international
outsourcing
birou
bucurești