Connections a semnat un parteneriat UiPath și estimează venituri de până la 5 milioane de euro din roboți

Connections a semnat un parteneriat UiPath și estimează venituri de până la 5 milioane de euro din roboți

Bogdan Florea, fondator și CEO Connections

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2018

Compania Connections, specializată în IT Outsourcing, Business Process Outsourcing și Software Development, având activități pe piața de digital transformation din România, cu birouri în Bulgaria și Serbia, a semnat un parteneriat cu platforma de Enterprise Robotic Process Automation (RPA) UiPath.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania susține că soluția va ajuta companiile din România și clienții globali să implementeze și să beneficieze de avantajele tehnologiei RPA.  

UiPath este o compania fondată de doi români și specializată în soluții software de automatizare a proceselor repetitive din diferite industrii.

Connections a implementat procese de automatizare robotizată în zona FMCG, banking, contabilitate, servicii medicale, analize de laborator, cu operațiuni legate de raportări lunare, managementul concediilor, introducerea de facturi în softuri de contabilitate, procese de back-office din industria bancară.

FOTO Vila General Dr. Constantin Costea, monument istoric, scoasă la licitație de la 1,3 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Vila General Dr. Constantin Costea, monument istoric, scoasă la licitație de la 1,3 milioane de euro

“Anul acesta dorim să ne asigurăm vizibilitate în poziția de ‘trusted UiPath implementation partner’ în România și estimăm un potențial de câteva sute de mii de euro. Ne concentrăm pe implementare de roboți software și de centre de excelență în diverse industrii, cu precădere în zona de banking și oil&gas, unde procesele sunt standardizate și repetitive. Începând cu anul următor, țintim extinderea capabilităților către EMEA și SUA și estimăm venituri între 2 și 5 milioane de euro. La nivel de servicii, target-ul este să lansăm anul viitor și o platformă proprie de Software as a service (SaaS) pentru zona de IMM-uri”, spune Bogdan Florea, fondator și CEO Connections.

“Roboții pot lucra 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an și ating o acuratețe de aproape 100%, iar companiile pot observa rapid efectele unui proiect de automatizare. De exemplu, în urma automatizării unor procese, se remarcă o scădere cu până la 80% a timpului lor de execuție și o amortizare a investiției în mai puțin de un an”, adaugă Bogdan Florea, fondator și CEO Connections.

viewscnt
Afla mai multe despre
connections
uipath
roboti